Niu de trinxat del pirineu amb fuagràs casolà i ou de guatlla
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Trinxat del pirineu( el podeu trobar a les meves receptes)
- Farsa de fuagràs casolà( el podeu trobar a les meves receptes
- Quatre ous de guatlla
- Una tòfona negre petita
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Quatre motlles metàlics rodons
Una espàtula metalica plana
Una paella petita
Una mànega pastissera amb un broc llis
Un ratllador per tòfones
Una mà de morter
Elaboració
Primerament, farem el trinxat com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, farem el fuagràs com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregirem els ous de guatlla i els reservem.
Seguidament, en el moment de muntar el plat, posarem el motlle en el centre del plat i anirem posant una mica de trinxat fins a una quarta part del motlle, amb l'ajud de la mà de morter. Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera posarem una mica de fuagràs casolà. A continuació acabarem d'omplir el motlle amb una mica més de trinxat, i ja per acabar el plat, posarem al capdamunt del niu, un ou ferrat de guatlla amb una mica de tòfona ratllada a sobre, i ja podrem desmotllar el niu i servir-ho a taula.
40min
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1536 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.