Pesto Genovese
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams, de fulles d'alfàbrega fresca
- 50 grams, de pinyons
- 50 grams, de nous pelades
- Un all pelat,( sense el cor)
- Sal
- Pebre negre en pols
- 100 grams de formatge Parmesà
- 100 grams de formatge Romà
- 600 cl., d'oli d'oliva
12 racions
Elaboració
En un atuell que tingui capacitat, posem tots els ingredients dintre, i tot seguit, passem la batedora elèctrica, fins que tenim una salsa fina, i homogènea.
Seguidament, ho passem a un bol que sigui bonic, i ja ho podrem treure a taula, quan tinguem que servir, qualsevol pasta al pesto Genovese.
40min
Notes
Amb aquesta recepta, m'agradaria completar el regitzell de pestos, que fa l'amic Joan C., que per cert són sensacionals.
Aquest pesto, ja fa molts anys que el faig, i m'agradaria, que formes part del repertori que te en Joan.
Gracies Joan.( si realment, creus que val la pena).
El pesto genovese en la seva elaboració, sempre ha de portar dues varietats de formatges(el parmesà i el romà o pecorino)
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.