Salsa Tàrtara
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un morter ple de maionesa
- Porradell
- Un ou bullit, picat
- Mitja ceba picada
- Mostassa
- Sis cogombrets picats
- El suc de mitja llimona
- Un grapadet de tàperes
6 racions
Elaboració
En un bol, posem : la maionesa, suc de llimona, un punt de mostassa, els cogombrets picats, l'ou picat, la ceba picada, el porradell picat i les tàperes picades.
Ho remenem tot ben remenat, i ja tenim la salsa Tàrtara, llesta.
30min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4005 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.