Allioli amb tomàquet escalivat i tabasco
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
12 racions
Elaboració
Escalivem un tomàquet madur, i el ratllem. Seguidament, l'afegim en el morter de l'allioli tot remenant poc a poc, després hi donem un toc de picant, amb unes gotes de tabasco, al gust de cadascú, i ja el tenim a punt per degustar.
30min
Notes
Aquest tipus d'allioli, és molt adient per acompanyar els plats de cargols, que no portin salsa, en la seva elaboració. Cargols bullits, cargols a la llauna, cargols a la brutesca, etc...
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2578 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.