Petxines de pelegrí (vieires) a la graella amb picada d'all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit vieires
- Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Conyac
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata rectangular de porcellana gran
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, traiem la closca de la vieira, l'espolsem amb una mica de pebre negre, afegim unes gotes de conyac, i les posem damunt la graella amb la closca tocant la graella, uns sis minuts.
Seguidament, les tombem i deixem que coguin per la part de la carn uns sis minuts més.
Tot seguit, les posem en la safata de porcellana ben posades, les reguem amb un rajolí de picada amb el biberó, i ja les podrem servir a taula, per tal de fer l'aperitiu.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1794 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.