Calamars en la seva tinta
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 ml d'oli d'oliva
- Calamars
- 250 ml de brou de peix
- 60 ml de tomàquet triturat
- 2 dents d'all
- 1 ceba picada
- 2 fulles de llorer
- 1/3 de pebrot verd tallat a tires fines
- 50 ml de vi blanc
- Sal
- 1 sobre de tinta de calamar
Elaboració
Netegem els calamars. Si pot ser demanem que ens ho facin a la peixateria així guanyem temps, però si preferiu fer-ho a casa endavant. Fet això els tallem a trossos i els posem en una paella amb oli prèviament escalfat. Els hi tirem sal. Quan ja estiguin una mica daurats, els enretirem. A la mateixa paella afegim les dues dents d'all, el pebrot, una o dues fulles de llorer i la ceba.
Quan ja estigui una mica daurat, sobretot no torrat, hi afegim el vi. Seguidament el tomàquet triturat, i ho deixem uns 5 minuts. Si veiem que el foc està molt alt el baixem i hi afegim el brou de peix. Al cap d'una estona hi afegim la tinta de calamar. Ho deixem un instant i ho triturem a la batedora.
Quan ja estigui ben triturat afegim la salsa amb els calamars i ho posem a foc lent uns 15-30 minuts. I llest!!! Bon profit i espero que us agradi!
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.