Cassola de pasta petita amb gambes i calamars
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerots de pasta per a sopa petita (estrelles, lletres, mariscs, pinyons, pistons mitjans...)
- 8 cullerots de brou de peix (pot ésser de peix de roca, de peix de platja, de peix de closca...)
- 2 calamarsos nets tallats a rodanxes
- gambes vermelles petites
- musclos fets al vapor
- 3 dents d'alls
- 2 grells (cebes tendres)
- 6 tomàquets madurs triturats
- 1/2 got de vi blanc
- pebre vermell, sal i oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Tallem els alls a quadrets. Tallem les cebes tendres molt fines incloent la part verda. Posem oli d'oliva en una cassola i quan estigui calent posem a sofregir l'all i la ceba tendra amb un polsim de sal. Remenem i deixem que es faci uns tres minuts i afegim els calamarsos. Tornem a remenar. Deixem que es vagi fent a foc lent i anem remenant per tal que no es cremi. Posem el pebre vermell i afegim la polpa de tomàquet. Deixem que es vagi fent a foc lent. Quan veiem que s'està assecant, afegim el mig got de vi blanc i tornem a remenar. Deixem que es begui el vi i li afegim el brou de peix calent. Quan comenci a bullir afegim la pasta de sopa i remenem. Afegim les gambes crues i els musclos i deixem que es vagi fent a foc mitjà uns deu minuts (mirar temps de cocció de la pasta que emprem).
Quan la pasta estigui feta al dente, apaguem el foc, tapem la cassola i deixem que reposi uns cinc minuts.
Ja ho podem servir.
1h 30min
Etiquetes: Calamarsos Gambes Pasta per a sopa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2671 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.