Confitura de taronges amargues
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1kg de taronges
- Pinyols
Elaboració
Agafeu les taronges, peleu-les i talleu la pell amb les estisores, a tiretes fines. La polpa la talleu ben petita i després la barregeu amb la pell. Els pinyols els posem en remull amb 1/2l d'aigua bullent. Llavors, després, llenceu 1/4 de l. d'aigua freda per cada taronja, les pells i la polpa. Després s'ha de deixar reposar 24h.
El dia següent bulliu la polpa amb les pells i l'aigua gelatinosa dels pinyols, durant 1,30h. Cal que la cassola estigui tapada perquè no redueixi gaire. Després afegiu 1/2kg de sucre per cada 200g de taronja. Remeneu degudament i poseu-ho sobre el foc, durant 3/4 d'hora.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.