Granissat de llimona

Ingredients

  • 1 litre d'aigua
  • 400 grs. de sucre
  • 6 llimones

Elaboració

Escorreu ben bé les llimones i barregeu el suc amb l'aigua i el sucre.
Quan ho tingueu barrejat, ho poseu unes hores al congelador. Ho aneu vigilant i en veure que agafa cos de congelat ho torneu a remenar i ho deixeu al congelador altre cop. S'ha de fer la mateixa operació cada 3/4 d'hora fins que veieu que queda totalment cristal.litzat Vigileu que no quedi compacte...
D'aquesta manera es pot fer granissat del que volgueu i també el de café...

Notes

Es ràpid de fer... El què s'ha de comptar més és el temps d'espera fins que estigui granissat al punt. L'acostumo a fer (el de cafè) a primera hora de la tarda, per prendre a la nit.... i el de llimona, preparar-lo a mig matí per a mitja tarda...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4353 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: