Farcellets de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llenques per cap de salmó
- Arrós
- Cogombrins agredolços
- Ceba dolça
- Salsa de soja o vinagre balsàmic
Elaboració
Bulliu l'arrós que us calgui de la mateixa manera que el feu, quan feu arròs blanc; quan el tingueu cuit i hagi quedat ben espés, el poseu en una escorredora per a que deixi la mica d'aigua que hagi quedat. Ha de quedar ben sec.
Seguidament talleu els cogombrins a dauets ben xics i de la mateixa manera la ceba, ho barregeu amb l'arròs i amaniu-ho tot plegat amb una mica de soja o bé vinagre balsàmic (unes quantes gotes... no més)
En acabar estireu les llenques de salmó i les farciu amb aquesta barreja.
Tot seguit feu els farcellets.
45min
Notes
Ho podeu servir damunt d'un llit d'enciam i unes quantes olives negres per a donar color...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2963 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.