Verat a la graella amb mongetes del ganxet fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un verat de mida gran d'uns 350 grams aproximadament
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Dos alls pelat

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una graella de filferro en forma de peix amb frontisses
Una paella mitjana
Un plat gran de porcellana blanca
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament netegem el verat, l'obrim per la meitat, tallem el cap i procurem treure l'espina central amb cura, de deixar-lo obert com un ventall.
Tot seguit, el salpebrem i el fiquem en una graella de filferro amb frontisses, amb la pell amunt, i el deixem que vagi coent-se poc a poc.
A part, en una paella amb un raig de picada feta amb la batedora elèctrica, amb: alls, oli i julivert, saltem les mongetes del ganxet, i un cop fregides les fiquem a la part de baix del plat.
Mentre es cou el verat, l'anem girant amb la mateixa graella, fins que ja és cuit al nostre gust, i ja el podrem posar obert en el plat amb les mongetes, i el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.

45min

Notes

Prepararem tants verats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: