Verat a la graella amb mongetes del ganxet fregides
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un verat de mida gran d'uns 350 grams aproximadament
- 100 grams de mongetes del ganxet cuites
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Dos alls pelat
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella de filferro en forma de peix amb frontisses
Una paella mitjana
Un plat gran de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament netegem el verat, l'obrim per la meitat, tallem el cap i procurem treure l'espina central amb cura, de deixar-lo obert com un ventall.
Tot seguit, el salpebrem i el fiquem en una graella de filferro amb frontisses, amb la pell amunt, i el deixem que vagi coent-se poc a poc.
A part, en una paella amb un raig de picada feta amb la batedora elèctrica, amb: alls, oli i julivert, saltem les mongetes del ganxet, i un cop fregides les fiquem a la part de baix del plat.
Mentre es cou el verat, l'anem girant amb la mateixa graella, fins que ja és cuit al nostre gust, i ja el podrem posar obert en el plat amb les mongetes, i el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.
45min
Notes
Prepararem tants verats com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.