Garbetes de mongetes verdes amb bacó
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de mongetes verdes congelades (rodones)
- Sal
- Mantega
- 16 tires de cansalada fumada tallades ben fines
- Un ram de julivert
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una escorredora
Una safata rectangular refractaria
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua, sal, un punt de mantega i un brot de julivert, coem les mongetes fins que estan cuites en el seu punt. Seguidament les escorrem i les reservem. A continuació, agafem vuit mongetes, les emboliquem amb una tira de cansalada fins a fer setze garbes de mongeta. Amb un ganivet petit, retoquem les puntes de les garbes fins a deixar-les igualades, i les posem en una safata per anar al forn, amb un punt de mantega a sobre de cada garba, i ho enfornem a 180º, fins que el bacó és daurat, i ja ho tenim llest per servir.
30min
Notes
Aquesta recepta, tant pot servir com a primer plat , com també per a guarnició d'altres plats.
Etiquetes:
La cuina de les garbes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1437 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.