Bacallà amb romesco, amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà de 250 grams . (un per comensal)
  • Sis cullerades de salsa romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Conyac
  • 200 grams de mongetes de Santa Pau (cuites)
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Cassola marinera metàl·lica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, farem el romesco com explico a la meva recepta, i un copo fet el reservem.
Tot seguit, farem el fumet de peix com explico a la meva recepta, un cop fet el colem i el reservem.
A part, enfarinem els talls de bacallà i els fregim per les dues cares fins que estiguin daurats, i els posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, posem mig got de conyac a la cassola on farem el romesco, i ho flamegem tenint cura amb la campana de la cuina, i tot seguit afegim tres cullerots de romesco, i tres cullerots de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes, i seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau i els talls de bacallà, donem unes sacsejades amb les nanses de la cassola, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts, apaguem el foc, i deixem reposar cinc minuts més abans de servir a taula en plats individuals.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: