Bacallà amb romesco, amb mongetes de Santa Pau
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà de 250 grams . (un per comensal)
- Sis cullerades de salsa romesco
- Fumet de peix
- Conyac
- 200 grams de mongetes de Santa Pau (cuites)
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Cassola marinera metàl·lica
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, farem el romesco com explico a la meva recepta, i un copo fet el reservem.
Tot seguit, farem el fumet de peix com explico a la meva recepta, un cop fet el colem i el reservem.
A part, enfarinem els talls de bacallà i els fregim per les dues cares fins que estiguin daurats, i els posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, posem mig got de conyac a la cassola on farem el romesco, i ho flamegem tenint cura amb la campana de la cuina, i tot seguit afegim tres cullerots de romesco, i tres cullerots de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes, i seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau i els talls de bacallà, donem unes sacsejades amb les nanses de la cassola, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts, apaguem el foc, i deixem reposar cinc minuts més abans de servir a taula en plats individuals.
40min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.