Verats en papillota amb porros i xampinyons

Ingredients

  • Un verat de ració d'uns 350 grams aproximadament
  • 100 grams de xampinyons naturals
  • Dos porros
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un plat pla de porcellana blanca
Unes tisores
Una espàtula metàl·lica plana
Una paella mitjana
Una espàtula blanca
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, netegem el verat, el filetegem en dos filets a lo llarg i el reservem.
A part, netegem els xampinyons i els porros, els picolem i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i ho reservem.
Seguidament, posem els filets de verat damunt un paper d'alumini, els salpebrem, els cobrim amb la farsa de porros i xampinyons els reguem amb un rajolí de vi blanc i oli d'oliva, i els tapem tot fent una bossa hermètica, i els enfornem a 180º,fins que veiem que la bossa s'infla, i això voldrà dir que els verats ja són cuits.
A continuació, amb l'ajud d'unes tisores fem una finestreta a la bossa, i així mateix ho fiquem en el plat, i ja ho podem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants verats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: