Pasta amb xampinyons en salsa de anxoves
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Roma
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pasta
- 125 grams de nata líquida,
- Formatge ratllat (al nostre gust),
- Oli d'oliva,
- 250cc de salsa beixamel,
- 400gr de xampinyons (aproximat)
- 10 filets d'anxoves (podem provar la salsa un cop feta i si volem amb més sabor afegim més anxoves),
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Netegem bé els xampinyons i els rentem sota el raig d'aigua .., els laminem, (es poden usar els que ja vénen laminats), els saltegem en l'oli i reservem.
Piquem els filets d'anxoves i els posem a la mateixa paella amb la salsa beixamel i la nata líquida.
Deixem que es barregi bé, tirem la salsa en un bol, passem la batedora amb compte, perquè es lliguin bé tots els ingredients, i tornem a posar la salsa a la paella.
Afegim els xampinyons, salpebrem i deixem que es facin uns 5 minuts.
Bolquem en una font per a forn amb la pasta, espolsem formatge ratllat i gratinem.
Servir calents.
30min
Notes
Es pot usar qualsevol tipus de pasta
Etiquetes: Pasta i anxoves Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.