Arròs de capipota amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes
  • 6 tomàquets
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d’alls
  • 100 g de cansalada fumada
  • 500 g de capipota cuit
  • 400 g d’arròs bomba
  • 8 escamarlans mitjans
  • 50 g de sucre
  • 1 bitxo

4 racions

Elaboració

Piqueu la ceba petita i poseu-la a sofregir a la paella juntament amb el bitxo, l'all picat i el llorer.
Escaldeu el tomàquet per treure-li la pell, reieu-li també les llavors i talleu-lo a daus petits i afegiu-lo a la ceba quan estigui daurada.
Deixeu-ho sofregir a la mateixa paella.
Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
Talleu la cansalada a tires fines i afegiu-la al sofregit, introduïu-hi el capipota, també tallat, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tota l'aigua.
Quan tingueu l'estofat acabat, traieu-ne el bitxo i el llorer i afegiu-hi l'arròs.
Deixeu-ho coure 15 min i afegiu-hi els escamarlans sense la closca ni el cap.
Deixeu-ho coure 2 min més.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: