Rosques de Santa Teresa

Ingredients

  • Pa sec del dia abans
  • Llet
  • Farina
  • Sucre
  • Canyella

Utensilis

Jo les fregeixo en una fregidora o amb una paella.

Elaboració

És tallen llesques de pa, és mullen amb la llet i s'enfarinen una mica i és fregeixen.
És posen en un plat demunt d'un paper secant per traure el possible excés d'oli i s'ensucren.És pot posa un plosim de canyella, això és obcional.

30min


Recepta de cuina de Rosques de Santa  Teresa
Les rosque ensucrades
per Magdalena Gari

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: