Coc rapid
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous
- 250gr sucre
- 1 got d'oli de girasol
- 1 got de llet
- 300gr de farina
- 2 sobres de llevadura
- Cafè soluble o xocolata amb pols
Elaboració
Amb un bol posarem els ous, el sucre, l'oli i la llet ho batrem amb el braç electric, després incorporarem la farina amb els dos sobres de llevadurai ho tornarem a batre fins que quedi una pasta fina.
Reservarem un bol petit de pasta, afegirem cafè o el xocolate al gust.
Previeament haurem posat amb una llauna, per anar al forn, oli i un polssím de farina perquè no s'angantxi el coc. posarem la pasta del bol gran, després incorporarem la pasta del bol petit forman dibuixos i en una cullera ho acabarem de repartir, ho posarem al forn a uns 200 graus, quant comenci a pujar li posarem sucre per demunt tancarem el forn i el deixarem fins que estigui cuit.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.