Torrades ràpides de formatge i cansalada

Ingredients

  • 8 llesques de pa torrat
  • 8 cullerades de crema fresca
  • Sal
  • Pebre
  • 8 llesques de formatge
  • 100 g de cubs de cansalada
  • 1 escalunya
  • Una mica de cibulet

8 racions

Elaboració

Unta la torrada amb crema fresca.
Assaona amb sal i pebre.
Cobreix amb el formatge.
Escampa els daus de cansalada sobre el formatge.
Talla l'escalunya en cèrcols fins i distribueix també al damunt de les torrades.
Pica el cibulet i espolsa per sobre.
Cou durant uns 7 minuts, en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida.

10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: