Torrades ràpides de formatge i cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llesques de pa torrat
- 8 cullerades de crema fresca
- Sal
- Pebre
- 8 llesques de formatge
- 100 g de cubs de cansalada
- 1 escalunya
- Una mica de cibulet
8 racions
Elaboració
Unta la torrada amb crema fresca.
Assaona amb sal i pebre.
Cobreix amb el formatge.
Escampa els daus de cansalada sobre el formatge.
Talla l'escalunya en cèrcols fins i distribueix també al damunt de les torrades.
Pica el cibulet i espolsa per sobre.
Cou durant uns 7 minuts, en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida.
10min
Etiquetes: Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.