Sopes de pa i espinacs gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 barra de pa sec aprox.
  • 300 g. d'espinacs
  • 4 dents d'all
  • 4 ous
  • Formatge rallat
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Es posa oli amb una casola i es sufragis els alls, el pa i els espinacs, es cobreix d'aigua i es deixa bullir una mig hora, es va remenant de tant en tant perquè quedin fines i no s'enganxin. Quan estan, es posen amb una safata, es baten els ous i es tiren per damunt de la sopa, es posa el formatge rallat per damunt dels ous i es posa a gratinar, quan esta gratinat hi ha es pot servi.

45min

Notes

al gust


Recepta de cuina de Sopes de pa i espinacs gratinades
Vista de les sopes sortides del forn
per Magdalena Gari
Recepta de cuina de Sopes de pa i espinacs gratinades
Emplatat
per Magdalena Gari

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Magdalena Gari diu:
es un primer plat i un segon en un molt facil de fer rapid i economic.
diu:
es un primer plat i un segon en un molt facil de fer rapid i economic.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: