Sopes de pa i espinacs gratinades
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 barra de pa sec aprox.
- 300 g. d'espinacs
- 4 dents d'all
- 4 ous
- Formatge rallat
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Es posa oli amb una casola i es sufragis els alls, el pa i els espinacs, es cobreix d'aigua i es deixa bullir una mig hora, es va remenant de tant en tant perquè quedin fines i no s'enganxin. Quan estan, es posen amb una safata, es baten els ous i es tiren per damunt de la sopa, es posa el formatge rallat per damunt dels ous i es posa a gratinar, quan esta gratinat hi ha es pot servi.
45min
Notes
al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.