Fricandó

Ingredients

  • 800 gr. de vedella (tapa plana)
  • 250 gr. de ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 branca d'api
  • 2 tomàquets
  • 1 grapat de cama-secs
  • 1 l. de brou
  • 1 copa de brandi
  • Farina
  • 2 fulles de llorer
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Per a la picada:

  • 2 grans d'all
  • 10 ametlles

4 racions

Elaboració

Salpebrar els talls de carn, enfarinar i fregir en una paella. Reservar en una cassola.
A la mateixa paella, posar la ceba, la pastanaga i l'api a sofregir (tot picat menut); al cap d'una estona tirar el tomàquet ratllat i deixar coure uns minuts. Quan el sofregit estigui fet, afegir una mica de brou i passar per la batedora fins que quedi ben fi.
Abocar el sofregit a la cassola amb la carn, tirar el brandi i deixar coure fins que redueixi, afegir el brou, el llorer i deixar coure una mitja hora aproximàdament, llavors afegir els cama-secs, que haurem tingut en remull, i deixar al foc mitja hora més.
Preparar la picada, incorporar al fricandó i passats uns minuts, ja es pot emplatar i servir.

2h

Per


Recepta de cuina de Fricandó
Fricandó
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Anna M diu:
La vaig fer "fil per randa" i em va quedar "genial".
Gràcies.
Anna M.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: