Pasta amb carabassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Campania
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de carabassa (ja pelada, neta i tallada a trossets)
- 50 gr. d’oli
- 2 dents d’all
- Bitxo
- Julivert
- 250 gr. de pistons grans
4 racions
Elaboració
Sofregiu les dent d’all senceres i pelades amb el bitxo per un parell de minuts.
Afegiu-hi la carabassa i el julivert, remeneu per un parell de minuts més, afegiu-hi sal i cobriu amb aigua.
Tapeu i deixeu coure la carabassa fins que sigui toveta.
Trenqueu-la amb una forquilla, i afegiu-hi la pasta.
Afegiu una mica d’aigua (la pasta no ha de quedar coberta del tot) i deixeu coure remenant perquè no s’enganxi.
Si l’aigua evapora abans que la pasta estigui al punt, afegiu-ne una mica més (no més de 50 ml cada vegada si no el plat pot quedar massa caldós).
Emplateu i serviu amb més julivert picat si us agrada.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.