Pasta amb bròquil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Puglia
Dieta: vegetariana
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300/400 gr. de bròquil
- 2 dents d’all
- 3 cullerades d’oli
- Bitxo
- 175 gr. de fusilli
- Parmesà
3 racions
Elaboració
Bulliu el bròquil netejat i tallat en abundant aigua salada.
Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu l’aigua de cocció.
En una olla gran sofregiu les dents d’all senceres i pelades i el bitxo un parell de minuts.
Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.
Coeu la pasta i quan estigui al punt escorreu-la i afegiu-la a la paella.
Remeneu un parell de minuts i serviu molt calent. Acompanyeu el plat amb parmesà rallat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5265 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.