Pasta amb bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Puglia
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 300/400 gr. de bròquil
  • 2 dents d’all
  • 3 cullerades d’oli
  • Bitxo
  • 175 gr. de fusilli
  • Parmesà

3 racions

Elaboració

Bulliu el bròquil netejat i tallat en abundant aigua salada.
Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu l’aigua de cocció.
En una olla gran sofregiu les dents d’all senceres i pelades i el bitxo un parell de minuts.
Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.
Coeu la pasta i quan estigui al punt escorreu-la i afegiu-la a la paella.
Remeneu un parell de minuts i serviu molt calent. Acompanyeu el plat amb parmesà rallat.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: