Cigrons amb espinacs

Ingredients

  • 400 gr. espinacs
  • 800 gr. cigrons cuits
  • 6 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Vi
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bullir els espinacs i escórrer bé.
En una cassola fregir els alls tallats a rodalletes i abans que estiguin del tot daurats afegir els espinacs.
Barrejar bé i deixar coure 5 minuts.
Afegir un rajolí de vi i salpebrar.
Afegir els cigrons i barrejar tot bé.
Deixar coure només 5 minuts més i servir calent.

40min

Per


Recepta de cuina de Cigrons amb espinacs

Cigrons amb espinacs

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: