Panetone
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 gr. de farina,
- 150 gr. de panses,
- 100 gr. de sucre,
- 100 gr. de fruites confitades,
- 200 gr. de mantega,
- 100 gr. d'ametlles,
- 1 tassa de llet,
- 3 ous,
- Una mica de sal,
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona,
- 1 culleradeta de llevat.
Elaboració
A la llet tèbia es posa el llevat i se li agreguen 250 gr. de farina.
S'uneix i es deixa reposar 20 o 25 minuts fins que fermenti.
Amb la resta de la farina es fa com un monticle amb un forat al centre dins del qual es col • locarà la mantega fosa, la sal, el sucre i els ous un a un i quan el llevat, que barregarem anteriorment, faci bombolles es barreja amb tot aquests ingredients i se li afegeix les frutillas, les panses i les ametlles.
Es greixa un motlle alt i es col • loca dins la massa.
Es tapa el motlle i es deixa per 2 hora perquè augmenti de volum.
Quan hagi pujat se li posa mantega per sobre i es coloca al forn que ha d'estar a 180 graus, per 45 minuts o fins que es vegi daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1944 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.