Patates farcides, amb botifarra negre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre patates grosses
  • Aigua
  • Sal
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts
  • Farsa de botifarra negre,( està en les meves receptes)

4 racions

Elaboració

Primer de tot, bullim les patates amb pell, amb aigua i sal.
Quan són gairebé cuites, les deixem refredar. Tot seguit, les pelem, i les tallem en rodelles de aproximadament, un dit de gruix.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim una meitat, amb la farsa de botifarra negre. Després posem una altre rodella de patata, com si fós un entrepà.
Un cop feta aquesta operació, les passem per farina, ou batut, pa ratllat, i les fregim en oli d'oliva, ben calent, fins que són rosses.
Abans de servirles en el plat, les deixem reposar damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli del fregit.
Si voleu, les podeu cobrir amb beixamel, i gratinar-les amb un punt de formatge ratllat, i !! bon profit!!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: