Anelles de ceba arrebossades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cebes grosses
- Sal
- Oli d'oliva
- Paper de cuina
- Farina
- Un rovell d'ou
- Un sobre de llevat en pols
- Llet sencera
- Dos alls ratllats
- Julivert, molt picolat
6 racions
Elaboració
Primer de tot, pelem les cebes, i les tallem a rodelles, ni massa fines, ni massa gruixudes.
Tot seguit, les espolsem amb sal, i les reservem.
A part, agafem un atuell, i fem una pasta amb : la llet, la farina, l'ou, sal, el llevat, els alls ratllats, i el julivert picolat.
Ho remenem tot ben remenat, procurant que quedi una pasta homogènia, però ni massa clara, ni massa espessa.
Ho deixem reposar una mitja hora, i tot seguit, ja podrem fregir les anelles.
En una paella fonda amb força oli d'oliva, anem sucant les anelles de ceba en la pasta, i les fregim, fins que siguin ben rosses.
Tot seguit, les anem posant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les posem en una safata, per treure-les a taula.
5h 30min
Notes
Les anelles de ceba, tant les podem menjar com a aperitiu, com a guarnició.
També les podem trobar congelades, a punt per fregir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4375 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.