Bacallà amb ceba i pebrot

Categoria:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà, dessalats. ( un per comensal).
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Tres alls laminats
  • Tres bitxos ( caienes)
  • Ví blanc
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Tres pebrots verds, tallats a juliana

4 racions

Elaboració

Primer de tot, enfarinem el bacallà, el fregim amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una paella, fregim les cebes i els pebrots, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim : els bitxos, i un raig de ví blanc, i deixem coure cinc minuts més. Seguidament, incorporem el bacallà, ho deixem coure tot plegat una estona més, i ja ho tindrem llest per servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: