Bacallà amb ceba i pebrot
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà, dessalats. ( un per comensal).
- Oli d'oliva
- Farina
- Tres alls laminats
- Tres bitxos ( caienes)
- Ví blanc
- Tres cebes tallades a juliana
- Tres pebrots verds, tallats a juliana
4 racions
Elaboració
Primer de tot, enfarinem el bacallà, el fregim amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una paella, fregim les cebes i els pebrots, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim : els bitxos, i un raig de ví blanc, i deixem coure cinc minuts més. Seguidament, incorporem el bacallà, ho deixem coure tot plegat una estona més, i ja ho tindrem llest per servir-ho a taula.
40min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.