Costillar de cerdo,con patata panadera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Barcelona
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/,Banda de costilla de cerdo entera
  • 1/,cabeza de ajos
  • 1/2,litro de vino blanco
  • 4/,ojas de laurel
  • 6 o 7/,patatas medianas
  • Aceite de oliva
  • Tomillo,romero,perejil
  • Sal y pimienta

4 racions

Utensilis

Bandeja de horno,y pinzas,una brocha

Elaboració

Tenemos el horno precalentado 180c
en una bandeja de horno colocamos la carne
en un 1/4,litro de aceite de oliva
ponemos las especias lo mezclamos bien
y con una brocha impregnamos bien el costillar
una bez echo,le ponemos por encimas los
ajos chafados,y laurel,lo metemos al horno
y que se baya haciendo.
Mientras tanto pelamos las patatas labamos
y las cortamos en rodaja no muy finas
balla,panaderas,cuando lleveunos 30mt
las costillas rustiendose,le agregamos
las patatas,y por encima el vino alos 10mt
las regamos con el jugo de las costillas
las doraremos bien,cuando beamos que ya estan echas y
doradas y brillantes,emplatamos,en una fuente
y ala mesa.

45min

Notes

Este plato lo podemos hacer con
cuaquier tipo de costillar,quedara rico,seguro


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: