Cordero brasa,con guarnicion
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per grill
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una costillita de codero,2/trozo de medianas
- Un chuleta de la pierna,unas tiras de pimiento
- Rojo escalivado,4/esparragos trigueros,unas
- Tiras de berenjena escalivada,unas patatitas
- A cuadros.
1 racions
Utensilis
Parrilla y pinzas
Elaboració
En la barbacoa,tenemos,unas brasa vivas
colocamos la parrilla,y acontinuacion el
cordero sal pimentado,lo tendremos echo
en 6 o 7 minutos,mas omenos,eso segun
nos guste echo o poco echo.
Tendremos ya de ante mano pimiento escalivado
y la berenjena,los esparraguos los aremos
al tiempo que el cordero,y las patatas a cuadros
una bez echo todo esto,emplatamos y colocamos
su guanicion al gusto,y ala mesa.
15min
Notes
en este plato puse dos costillas,
pero siempre o casi siempre una parte de pierna
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.