Fideus rossejats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250grams de fideu cabell d'àngel
- 1 litre de fumet de peix
- 200 grams gambetes pelades
- 1 gra d'all
- 1 cayena
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 tireta de pebrot vermell
- 1 ceba petitona
- Pebre vermell (opcional)
4 racions
Elaboració
Si us feu el fumet, aquest procediment és súper senzill i queda molt bo. Primer de tot saltegem la ceba i la tira de pebrot tallat ben petit en un cassó amb molt poc oli fins que sigui rosset i llavors hi afegim peix de roca o bé si teniu algún cap de peix el podeu fer servir. Deixeu-ho coure uns 10 minutets mentre aneu removent, i llavors ja hi podeu afegir 1,5 litres d'aigua i dixar coure fins que redueixi a 1 litre.
En una paellera hi poseu un rajolí d'oli, els fideus, la cayena i l'all tallat molt molt petitó i poseu a enrossir al foc (sense dixar de remenar doncs es cremen amb molta facilitat, quan són de color caramel hi afegiu el brou i les gambetes pelades
crues, poseu a foc viu fins que es beguin el brou. Si veieu que els falta un punt de cocció hi podeu afegir una mica d'aigua. Rectifiqueu de sal i ja ho teniu.
35min
Notes
Moltes vegades heu sentit que la fideuà perquè quedin els fideus amunt s'ha de posar al forn, amb aquesta recepta veureu que no fa falta i per això resulta tan fácil i tant agraïda de fer.
Tinc un gran vici i és el de no desaprofitar gens de menjar; un consell, quan feu gambes i els caps no els hagueu d'utilitzar, congeleu-los i els poseu al fumet en substitució de qualsevol altre peix, és espectacular el sabor!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.