Mousse d'escalivada

Ingredients

  • 500 grams d'escalivada (pebrot, albergínia, ceba i 1 patata)
  • 2 ous
  • 1/4 litre de nata liquida
  • Sal
  • Pebre blanc m'olt
  • Anou moscada
  • Mantega o margarina
  • Pa ratllat

4 racions

Elaboració

Un cop cuita i pelada l'escalivada, la posem en un pot alt i hi afegim els ous, la crema de llet, rectifiquem de sal, pebre i anou moscada i passem per la batedora a máxima potencia.Si teniu la termomix, va fenomenal doncs queda com una mica escumós.
untem un motlle allargat amb mantega i ho espolsem amb una mica de pa ratllat.
Hi posem la massa que hem triturat i ho posem al forn prèviament escalfat a 180 graus al bany maria. Anem controlant la cocció, punxant el centre, quan surti net ja estarà llest. Deixem refredar i servim en cassoletes de fang, decorades amb tiretes de pebrot, o el que més us agradi.

1h

Notes

Si voleu que en comptes de ser una mousse, us quedi com un plum-cake, només heu de posar la meitat de la crema de llet i afegir-hi un ou més, la cocció també ha de ser una mica més llarga (fins que el pastís es "grenyi", que s'obri de dalt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: