Xoriç a la sidra
Senzill i deliciós, és ideal per un sopar de "tapetes".
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 xoricets frescos (picants o dolços, va al gust del consumidor)
- 1 got de sidra
- 1 ceba
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Tallem el xoriç a rodanxes i el posem en una cassoleta de terrissa amb un rajolí d'oli.
Pelem i tallem la ceba a juliana fina i posem al damunt de les rodanxes de xoricet.
Posem al forn amb el gratinador i a 180 graus, fins que veieu que la ceba comença a ser una mica rosseta, després afegim la sidra i deixem coure fins que s'hagi evaporat.
Servir ben calentó.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4136 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.