Croquetes de bledes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat de bledes
- 1 ceba grossa
- 100 grams de farina de blat
- 3/4 de litre de llet
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 2 ous
- Pa ratllat
4 racions
Elaboració
Rentem les bledes i bullim amb aigua i sal, quan siguin tovetes escorrem i reservem.
Tallem la ceba a juliana fina i fregim a foc baix fins que sigui una mica rossa (no massa, doncs amarganteja), afegim les bledes i la farina tamisada. Deixem coure la farina sense deixar remenar amb una forquilla perquè no es formin grumolls, tot seguit afegim la llet, rectifiquem de sal i pebre i deixem bullir sense deixar de remenar durant uns 8 minuts més. Refredem la massa i ja podem donar forma de croqueta, passar-ho primer per ou, llavors per pa ratllat i fregir en oli ben calentó.
Són boníssimes així mateix, però si algú és una mica reticent al gust de les bledes (que no es nota gairebé)doncs hi podeu afegir dauets de pernil, o bé una mica de formatge manxego sec ratllat a la massa i també és súper bo!!!
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.