Magret d'ànec amb salsa d'escalivada i fideus xinesos fregits
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una peça de magret de ració
- Salsa d'escalibada ( la trobareu a les meves receptes )
- Fideus xinesos d'arròs ( un paquet )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una safata metal·lica plana pel forn
Una paella fonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Dos plats grans de porcellana
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'escalivada, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem uns talls en forma de graella per la part del greix en el magret el salpebrem, i el fiquem per la part del greix a la paella, sense oli.
Quan ja és rosset d'una cara, el girem i en total, el sofregim uns set minuts.
Tot seguit, el fiquem en el forn en una safata a 180º, uns cinc minuts més, i el retirem.
A continuació, el filetegem i el fiquem a la part de dalt del plat, en forma de semi-cercle.
Tot seguit, en la paella amb oli d'oliva, fregim els fideus xinesos, i un cop fregits, fem un niu a la part de baix del magret. Seguidament, cobrim el magret amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.