Fideus amb Gambetes i Verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots de quart de fideus mitjans o gruixuts.
- També o pots fer amb macarrons o un quart d'espaguetis.
- 100gr de gambes pelades congelades, o llagostins, de la mida que vulguis .
- Unes 12 cloïsses (opcional)
- 4 alls rallats i julivert a trossets
- Un pebrot vermell a trossets. (si es molt gran posa mig)
- Dos o quatre tomàquets madurs, depenent si son petits o grans
- Una cullerada petita de Gingebre
- Una cullerada petita de Cúrcuma
2 racions
Elaboració
Prepara els alls i el julivert i reserva.
Talla el pebrot a trossets, talla els tomàquets, treu les llavors i la pell.
Posa oli amb una paella i quant estigui calent posa-ho junt amb l'all i julivert, remena durant 5 minuts a foc moderat, desprès posa les gambes o els llagostins sense descongelar amb les cloïsses i el gingebre i la cúrcuma, remena durant 2 minuts que no quedi massa fet, comprova de sal i tanca.
Posa una cassola d'aigua una mica de sal, i una fulla de llorer i quan comenci a bullir posa els fideus i remena. (deixa a foc moderat el temps que t'indica el paquet).
Desprès coles la pasta i mescles tot.
Queda hiper bo.
30min
Notes
Si tens porro fes-ho també a trossets, (el poses al mateix temps que el pebrot) li dòna vida al plat.
Etiquetes: Un plat lleuger boníssim Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.