Croquetes de pit de pollastre fàcils
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250gr. de pit de pollastre a trossets petits
- 25gr. de botifarra negre forta de gust
- 25gr. de mantega
- Una ceba petita ratllada (opcional)
- 500 de llet
- Cullerada petita de sal
- 50gr. de maicena o el que es el mateix "midó de blat marca blanca"
- 2 Ous
- Pa ratllat
20 racions
Elaboració
Ratlla la ceba. Posa en una paella al foc la mantega al super mínim i quan sigui fosa, posa la ceba, i el pollastre i la botifarra a trossets. Controla fins que agafi color sense que res es cremi. Mentre agafa un bol i posa la llet, la sal i el midó. Barreja-ho be i quan et sembli que el de la paella esta prou fet, aboca-hi el que tens al bol. A foc mitja remena fins que espesseeixi. Deixa-ho refredar i ho tritures poc o molt.
Ara bat dos ous en un plat fondo i en un altre posa pa ratllat.
Amb una cullera mitjana agafa boles de massa de uns 25gr. i dóna-li forma, passa-ho per pa ratllat, desprès per ou, i altre cop per pa ratllat.
I ja estan llestes per fregir.
45min
Notes
Un cop passes les croquetes per l'ou les pots agafar amb dues culleres per tornar-les al pa ratllat. D'aquesta manera no ens embrutem tant les mans.
Amb la mida de 25gr. et sortirán al voltant de 20 o mes croquetes.
Recomanació: Per fregir-les, millor agafar una paella de 18/20cm. que sigui una mica fonda i així no gastem tan d'oli amb paelles grans.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5028 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.