Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de mongetes del ganxet cuites comprades en una tenda de llegums
- 1 careta de porc: morro i orella
- 2 tomàquets
- Pebre vermell dolç
- 1 cabeça d'alls
- Llorer
- 1 ceba
- 1 manat d'herbes (farigola, romaní i orenga)
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d'oli fem un bon sofregit amb la ceba, el tomàquet, mitja cabeça d'alls, el manat d'herbes, la sal i el pebre vermell, fins que quedi com una melmelada.
En una cassola coem la careta, el morro i l'orella de porc, amb aigua, sal i llorer.
Quan estigui cuit, ho tallem a trossets traiem una mica d'aigua de la cocció, si cal, i hi afegim
les mongetes.
Ho deixeum coure uns 15 minuts i ja es pot servir el plat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.