Magdalenes casolanes amb llavors de xoco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ou L
- 140 farina rebosteria amb llevat
- 7gr. de llevat (si la farina no en portes)
- Sal
- 100 de sucre + 2gr de vainillat
- 70 de llet
- 50 d’oli suau
- 45 llavors de xoco, panses etc…
Elaboració
En un bol posa l’ou i els sucres, i mescla-ho amb una cullera fins integrar-ho. Ara posa la llet i l’oli i practica la mateixa operació. Tot seguit posa un colador al bol i posa-li la farina amb llevat, la sal i les llavors o el que posis. Torna a remenar fins integra-ho. Tot i que reservat algunes llavors per posar per sobre abans de posar-ho al forn.
Forn: 190º 15/16m. a dalt i a baix. Posa-ho una reixa mes avall del mig.
40min
Notes
Si vols fer dotze posa el doble d'ingredients. Aquesta recepta es de mida normal bàsica. També podeu canviar l'oli i la llet x 100 de nata líquida i 20 de mantega fosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3851 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.