Carbassons farcits

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • 1 pit de pollastre
  • Formatge per gratinar
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

2 racions

Elaboració

Neteja i talla els carbassons per la meitat. A continuació amb una cullera de postres buida'l reservant l'interior.
Posa aigua a bullir amb una mica de sal i cou els carbassons durant uns 5 minuts perquè s'estovin.
Després retira del foc i refresca per aturar la cocció.

Per preparar el farcit:

Tallem a trossets la ceba, la carn del carbassó i el pollastre.
Fregeix primer la ceba tendra, després afegeix el carbassó i finalment el pollastre.
Retira del foc i omple els carbassons, prèviament escorreguts, i afegeix una mica de formatge per gratinar.
Gratina al forn pre-escalfat a 180 º C durant 10-15 minuts i llest per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: