Carbassons farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 pit de pollastre
- Formatge per gratinar
- Sal
- Pebre
- Oli
2 racions
Elaboració
Neteja i talla els carbassons per la meitat. A continuació amb una cullera de postres buida'l reservant l'interior.
Posa aigua a bullir amb una mica de sal i cou els carbassons durant uns 5 minuts perquè s'estovin.
Després retira del foc i refresca per aturar la cocció.
Per preparar el farcit:
Tallem a trossets la ceba, la carn del carbassó i el pollastre.
Fregeix primer la ceba tendra, després afegeix el carbassó i finalment el pollastre.
Retira del foc i omple els carbassons, prèviament escorreguts, i afegeix una mica de formatge per gratinar.
Gratina al forn pre-escalfat a 180 º C durant 10-15 minuts i llest per servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.