Bacallà amb camagrocs a la fregidora d'aire
Una forma de fer el típic filet de bacallà, que quedi cruixent i gustós.
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per fregidora d'aire
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos filets de bacallà frescos
- Un grapat de camagrocs
- Julivert
- All en pols
- Pell de taronja
2 racions
Elaboració
Tallem el bacallà en tires transversals d'un dit.
Piquem una mica de julivert i el posem per sobre i hi afegim l'all en pols.
Els posem a la fregidora d'aire.
Transcorreguts 6 minuts, ho remenem i hi afegim els camagrocs.
Passats 6 minuts més, tornem a remenar, i hi afegim una mica de pell de taronja ratllada per sobre, o si no ens agrada trobar-ho en boca, un bon troç de pell de taronja d'una peça, evitant la part blanca. I ho deixarem coure 6 minuts més, fins al final del temps establert.
18min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
36 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.