Pastís de polenta i pollastre
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Per a la polenta
- 250 grams de polenta
- 1 litre d'aigua
- 2 cullerades de mantega
- 50 grams de formatge ratllat
- Per al pollastre
- 1 pit de pollastre
- salsa de soja
- 2 echallottes
- 100 grams de fongs
4 racions
Elaboració
La polenta:
En una olla poses l'aigua a bullir amb sal i quan bull afegeixes la polenta sense deixar de batre per evitar els grumolls.
Es cuina a foc alt i quan espessa el baixes a mínim. Afegeixes el formatge i la mantega, mescles i quan comenci a estovar-se retires de la calor.
El pollastre:
Talles el pit en cubs.
En una paella salteja els echalottes picats i els fongs amb una mica d'oli d'oliva. Afegeixes el pollastre, cuines i s'assaona amb sal i pebre.
Quan el pollastre s'enrosseix afegeixes la salsa de soja i deixes reduir.
El pastís:
Col · loques la meitat de la polenta en una font de forn, aplana la superfície i bolques sobre ella el farcit de pollastre preparat.
Cobreixes amb la resta de la polenta, aplana la superfície i la reserves a la nevera.
Quan estigui ben freda la retires de la nevera i talla en trossos quadrats.
En una paella ben calenta amb oli d'oliva fregeix els quadrats dels dos costats i serveix
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.