Salmó en papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de salmó de 200 grams cadascuna, aproximadament
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Tres pebrots verds de mida mitjana
- Dos porros (la part blanca)
- Una ceba
- Dues pastanagues pelades
4 racions
Utensilis
Paper d'alumini
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim: els pebrots, els porros, la ceba i les pastanagues, tot tallat a juliana molt fina.
Seguidament, agafem un tros de paper d'alumini, i damunt posem una suprema de salmó salpebrat.
Després hi tirem un raig de vi blanc i oli d'oliva. Tot seguit, ho cobrim amb les verdures saltades, i ho tanquem hermèticament, tot fent una bossa (la papillota).
Ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, i això vol dir que ja és cuit el salmó.
En el moment de servir, obrim la papillota amb unes tisores, tot fent una finestra, i així mateix ho servim en el plat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.