Pastís de Pernil

Ingredients

  • 300 g de pernil dolç tallat ben fi.
  • 9 talls de formatge de gruyére.
  • 1 paquet de pa de motlle sense crostra.
  • 3 o 4 ous.
  • 100 gr de bacó ( fumat) tallat a daus petits.
  • Una mica de mantega per untar el motlle.

6 racions

Elaboració

Unteu un motlle de cake, (25 x 10 aproximadament) amb la mantega per tota la superfície, folreu-lo tot amb les llesques de pernil fines, que sobresur-tin del motlle, el que calgui per tapar-lo, poseu-hi a dins 3 llesques de pa, ben xopes amb ou batut, al damut 3 talls de formatge i una capa de pernil tallat a trossets petits, barrejat amb els dauets de bacó fumat,
repetiu el mateix dues vegades més el mateix procediment, i acabeu tapant amb el pernil que sobresut, untat amb ou perqué s'engaxi.
Ho posarem al forn regular uns 20 minutos aproximadament. Un cop cuit es deixa refredar uns 10 minuts, es pot servir calent si es vol.. o si es prefereix fred ho fiquem en la nevera d'un dia per a un altre, embolicat en paper film.
Es serveix acompayat amb una amanida de brots tendres i una
vinagreta de mel amb mostassa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Enriqueta Ribalta Segarra diu:
hola Pilar, tinc un dubte, el pernil es dolç o salat?
graçies
te pinta de ser molt bo, com totes les teves receptes
Mª Pilar López diu:
Enriqueta és pernil dolç, anima't a fer-ho és molt fàcil i et soluciona molt. Si és estiu ho serveixo fred, i a l'hivern calent. El diumenge vam ser a la platja i en tornar a casa ho vaig servir amb una bona amanida i va desaparèixer.
Enriqueta gràcies ets molt amable!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: