Pastís de Pernil
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pernil dolç tallat ben fi.
- 9 talls de formatge de gruyére.
- 1 paquet de pa de motlle sense crostra.
- 3 o 4 ous.
- 100 gr de bacó ( fumat) tallat a daus petits.
- Una mica de mantega per untar el motlle.
6 racions
Elaboració
Unteu un motlle de cake, (25 x 10 aproximadament) amb la mantega per tota la superfície, folreu-lo tot amb les llesques de pernil fines, que sobresur-tin del motlle, el que calgui per tapar-lo, poseu-hi a dins 3 llesques de pa, ben xopes amb ou batut, al damut 3 talls de formatge i una capa de pernil tallat a trossets petits, barrejat amb els dauets de bacó fumat,
repetiu el mateix dues vegades més el mateix procediment, i acabeu tapant amb el pernil que sobresut, untat amb ou perqué s'engaxi.
Ho posarem al forn regular uns 20 minutos aproximadament. Un cop cuit es deixa refredar uns 10 minuts, es pot servir calent si es vol.. o si es prefereix fred ho fiquem en la nevera d'un dia per a un altre, embolicat en paper film.
Es serveix acompayat amb una amanida de brots tendres i una
vinagreta de mel amb mostassa.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.