Galetes de xocolata clivellades

Ingredients

  • 250 g de xocolata de postres.
  • 200 g de farina de rebosteria.
  • 60g de mantega.
  • 2ous.
  • 100g de sucre normal.
  • Una culleradeta d'essència de vainilla.
  • Un polsim de sal.
  • Sucre glas per arrebossar.

20 racions

Elaboració

Fonem la xocolata i la mantega al bany María.
Batem els ous, la vainilla i el sucre fins que comencin a blanquejar.Una vegada batuts ho barregem amb la xocolata, mes be atemperat, perquè no qualli l'ou.
Barregem la farina, el llevat i la sal. Integrem bé amb la barreja de la xocolata i els ous, deixarem reposar a la nevera.
La traiem de la nevera després d'estar tota la nit reposant, fem unes boles una miqueta mes grans que una nou. I les arrebossem en sucre glas, però ben arrebossades.
col·loquem les boles de massa en una safata de forn, separades una de les altres perquè no s'enganxin, les ficarem al forn uns 15 minuts a 180º .


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: