Melmelada d'albercocs

Ingredients

  • 2 quilos d'albercocs
  • 1 Kg de sucre
  • El suc d'una llimona

10 racions

Elaboració

La vigília, netegem bé els albercocs i després els separem en dos troços i treiem el pinyol.
Els posem en un bol gran i hi afegim el sucre i el suc de la llimona, sense barrejarho, tapem amb film i ho deixem reposar 12 hores a la nevera.
L'endemà en una olla gran posarem tota la fruita i el suc que ha deixat anar al foc, i anem remenant fins que vagi espessint, 35 minuts aproximadament.
Ho triturem amb un túrmix.
Omplim els pots que ja tenim nets i estèrils, els tapem i els posem a coure, durant 25 minuts. que l'aigua els cobreixi del tot.
Els deixem refredar cap per avall i ja estan llestos.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: