Crema de carbassó amb iogurt i melmelada de ceba
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos carbassons mitjans
- Dos iogurts naturals
- Aigua mineral
- Sal
- Nou moscada
- Melmelada de ceba ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Una patata mitjana
- Quatre torradetes
4 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Colador xinès
Colador fí
Una llengua de plàstic
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una gerra gran de vidre
Elaboració
Primerament, fem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua mineral, posem a coure: la patata tallada a trossos i els carbassons pelats i tallats a trossos regulars.
Quan tot plegat és cuit, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora. A continuació, ho passem pel colador fí, i ho posem en el cassó on acabarem de fer la crema. Amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant a foc baix, afegim els dos iogurts, un polsim de nou moscada, i corregim de sal.
Quan ja tenim la crema amb la textura que ens agrada d'espessor, la retirem, del foc, la deixem refredar i tot seguit la fiquem en una gerra a la nevera, unes quantes hores, fins el moment de servir-ho a taula.
A part, agafem les torradetes de pa, les untem amb la melmelada de ceba, i les reservem.
En el moment de servir la crema. omplim les escudelletes fins arribar gairebé a dalt del tot, posem una torradeta amb melmelada de ceba al damunt, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: La cuina de les cremes fredes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.