Pastis de garrofa amb melmelada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grs. de farina de garrofa
- 50 grs. d'ametlla molta
- 30 grs. de farina de repostería
- 125 grs. de sucre
- 4 ous
- Ratlladura de llimona
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 3 cullerades de melmelada d'albercoc
- 1 cullerada d'aigua
- Nata montada
- 1 maduixa
- Trossets d'ametlla garrapinyada
8 racions
Elaboració
Aquest cop he fet algun canvi en la preparació del pa de pessic i el resultat m'agradat més.
Montar 3 clares d'ou a punt de neu.
En un bol batre els 3 rovells i l'ou sencer juntament amb el sucre, ratllar-hi la pell de llimona, tot seguit afegir-hi les farines barrejades amb el llevat, de mica en mica en forma de pluja, passant-la per un colador fi.
Barrejar-hi les clares montades (no treballar-ho massa nomes el que calgui perqué es barregi). Aboqueu tot amb un motllo untat i enfarinat amb un paper al fons també untat (de forn). Coeu-ho 30 minuts a 180º.
Un cop fred partir-lo per la meitat horitzontalment, posar-hi una capa fina de melmelada que avans haurem escalfat juntament amb l'aigua i passat per la batedora elèctrica.
Per finalitzar decorar amb nata ensucrada, els trossets d'ametlla i la maduixa.
45min
Etiquetes: Garrofa Pastis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3695 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.