Pastís de xocolata nata i cireres
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 135 grs de farina de força
- 40 grs de cacao
- 7 ous grossos
- 150 grs de sucre
- 20 grs de mantega fosa
- 750 grs de nata per montar
- Cireres
- Macarrons de xocolata
12 racions
Elaboració
La elaboració es la mateixa que amb el pastís de xocolata infantil.
Montar la nata, quan estigui gairebé al punt afegir sis cullerades de sucre i una de sucre avainillat ( mes o menys, al gust)
Partir el pastís per la meitat horitzontalment.
Posar una capa de nata i cireres sensa pinyol, tapar amb l'altre mitat del pastís, cobrir amb la nata restant i cireres.
Empolsimar amb cacau en pols i decorar amb els macarrons de xocolata.
Si es vol es pot fer un almivar fluix amb una copeta de licor i emborratxar el pastís.
Per treura els pinyols de les cireres hi ha uns aparatets manuals que van la mar de bé.
Etiquetes: Pastis Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.