Postre de llet de coco
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 bols amb un contingut de 1,5 dl
- 5 dl de llet
- 40 g de coco ratllat
- 60 g de farina
- 80 g de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 cullerada de mantega
- Alguns pistatxos per adornar
4 racions
Elaboració
Posa la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla en una cassola i barreja bé amb un batedor.
Portar a ebullició sense deixar de remenar.
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Col•loca la crema en bols, copes o gots de postres, cobreix amb paper film i deixa refredar a la nevera fins que el serveixis o com a mínim unes 4 hores.
Abans de servir, decora amb pistatxos
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.